|

Родилно отделение


Родилното отделение на Първа САГБАЛ „Света София“ включва интензивен и следродилен сектор. Интензивното лечение отговаря на всички съвременни изисквания за предоставяне на родилна помощ. Разполагаме с обособен функционален кабинет, оборудван с апарат У3, доплер и кардиотокограф.

Базирайки се на добрата медицинска практика, нашият екип предлага обезболяване на нормалното раждане. Ние ще ви запознаем с вида анестезия и ще поискаме вашето съгласие дали да бъде направена.

В Първа САГБАЛ „Света София“ можете да родите във вода. В специално оборудваната зала ще получите същата медицинска помощ, както и при всеки друг тип раждане (в момента залата за раждане във вода е в ремонт).

VIP стаи
Нашите VIP стаи са просторни и осигуряват пълен комфорт за майките. Те разполагат със собствен санитарен възел, телевизор, хладилник, климатик и детски легла. В същия сектор е разположен и един апартамент.

Жените в родилно отделение са под денонощното наблюдение на лекарите и акушерките от Първа САГБАЛ „Света София“. Изградена е пълна и ефективна координация между пренаталната и постнаталната медицинска помощ.