Акушерки от Първа САГБАЛ „Света София“ с поздрав във видео за Бабинден
Първа специализирана акушеро-гинекологична болница за активно лечение „Света София“ ЕАД

  НОВИНИ

  Акушерки от Първа САГБАЛ „Света София“ с поздрав във видео за Бабинден

  С поздрав в специално видео честитиха днешния Бабинден /по нов стил/ акушерки от Първа САГБАЛ „Света София“. Те пожелават здраве на майките, техните бебета и на колегите си в болницата. Тях определят като всеотдайни професионалисти, които обичат професията си и смятат, че тя е благословена.

  Във видеото, старшата акушерка в Родилна зала Теодора Маркова казва, че Бабинден е празник на всички, в чиито ръце се ражда новият живот. „Работата ни е динамична , но щастието от раждането носи очарованието на професията“, казва Теодора. Старшата акушерка Миглена Георгиева призовава колегите си да продължават да работят усилено и пожелава много бебета през 2022-ра. „Нима има по-възвишено и по-голямо щастие от това да вземем в нашите ръце новородено! Нима има по-голямо щастие от това майките да ни благославят и благодарят, и да ги изпишем живи и здрави, заедно с техните бебета!“, казва акушерката Нино Колева. Видеото е качено във Фейсбук страницата на болницата.

  За първите 7 дни на новата година, в САГБАЛ „Света София“ са се родили 48 бебета. На Ивановден проплакаха 7 деца – 4 момиченца и 3 момченца. Първата двойка близнаци – момченца, се родиха в лечебното заведение на 2 януари. През миналата година бебетата, родени в тази болница са 2151.

   

  ПСАГБАЛ "Света София"

  Добрият живот

  започва на добро място!

  Контакти

  ул. „Михалаки Ташев” №2,

  ж.к. „Красна поляна”, София, 1330

  02/4470 211

  info@1agb.com

  © 2023 ПСАГБАЛ "Света София". Всички права запазени.