ПРЕГЛЕД
Първа специализирана акушеро-гинекологична болница за активно лечение „Света София“ ЕАД

  НАЗАДЕКИП В ПСАГБАЛ „Света София“

  Ирина Димова


  • Психологическа подкрепа
  • Психолог

  • ПСАГБАЛ "Света София"
  • България, София, 1330
  • ул. „Михалаки Ташев” №2,ж.к. „Красна поляна”
  • 02/4470 211
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Ирина Димова е психолог- консултант и сертифициран психотерапевт. Завършва психотерапия в НБУ, консултативна психология и клинична социална работа в СУ. Преминава двегодишно обучение по Базисни терапевтични умения към Център за психотерапевтично, психологично и психиатрично консултиране „Динамика“. Дипломира се като консултант по психодрама и терапия с групи (Институт „Психотерапия 2000“) и музикотерапевт (Therapeutic Arts Institute, USA). Завършва курс по Сексологично консултиране с ръководител д-р Румен Бостанджиев и обучение по Краткосрочна ориентирана към решение психотерапия.


  Клиничният и стаж започва в Дневен стационар на психиатричната клиника към Александровска болница. Работила е в Център за психотерапевтични, консултативни и креативни практики. От десет години досега консултира в частен кабинет за психологично консултиране и терапия към център „Интеракт”. Натрупва дългогодишен опит от работата си с клиенти, супервизии и клинични обсъждания. Занимава се с лични проблеми, свързани с отношенията в двойката, с етапите на семейния живот и родителството. Консултант е на Fine Line по въпросите на психотерапията. Лектор е в Училище за родители на списание „9 месеца” и в детски градини. Инициатор е за създаване на психологичен кабинет в Първа САГБАЛ „Света София”, който отговаря на нуждите от емоционална подкрепа на бъдещите родители.


  Освен в полето на семейните отношения, Ирина Димова има подчертан интерес в областта на женското психично здраве. Осъществява психологична подкрепа на бременни и майки със следродилна депресия, както и на жени, преживели развод. Работи с жени, които имат проблем да забременеят или са в инвитро процес. Води група за музикална психотерапия на пациентки с онкологично заболяване.


  Ирина Димова е редовен член на Дружеството на психолозите в РБ, на Българската асоциация по психотерапия и Регистъра на психотерапевтите.

  ПСАГБАЛ "Света София"

  Добрият живот

  започва на добро място!

  Контакти

  ул. „Михалаки Ташев” №2,

  ж.к. „Красна поляна”, София, 1330

  02/4470 211

  info@1agb.com

  © 2023 ПСАГБАЛ "Света София". Всички права запазени.